3

uTorrent 3.0 är nu släppt!

Släpp lös hundarna! uTorrent 3.0 släpptes i förrgår och finns tillgängligt via sajter såsom Download11.com och Suhd.com.

Fyra miljoner användare har testat olika alfa, beta-versioner av  den populära BitTorrent-programvaran, som är mycket populär för nedladdning på grund av dess enkla gränssnitt och lilla fotavtryck (till exempel, är binären endast 624KB). En massa nya funktioner är inbäddade i den nya klienten, där vi kan nämna strömmande video, fjärrkontroll, betyg och kommentarer, och dra och släpp sändning. Det finns också en spännande ny krypterad webbaserat gränssnitt, vid namn uTorrent Web, som möjliggör åtkomst till μTorrent från var som helst på Internet (du kan också styra programmet med Android Remote för uTorrent).

Nytt är även uChat, som tillåter användare av uTorrent 3,0 och BitTorrent Chrysalis användare att kommunicera med varandra. Förhoppningar finns på  att chatten add-on kommer att vara en plats för användare att hjälpa varandra, dela tips och eventuellt fungera som ”en intressant marknadsföring / socialt engagemang för oberoende artister och kreatörer kommunicera direkt med sina fans.”

Här är en uppdelning av de nya funktionerna i uTorrent 3,0, enligt det officiella pressmeddelandet:

 • Streaming: Titta på video inom några sekunder med progressiv nedladdning – utan att behöva vänta på att hela filen ska ladda ner. Denna funktion är speciellt användbar för att förhandsgranska en film innan du bestämmer dig för att ladda ner.
 • uTorrent Remote: Start, stopp, och övervaka nedladdningar. Gå till uTorrent klienten från vilken webbläsare som helst (besök https://remote.utorrent.com att registrera dig), eller ladda ner beta av vår Android app.
 • Betyg och Kommentarer Betyg möjliggör kunskap för att säkerställa kvaliteten och säkerheten av nedladdade torrents. Var med och bidra genom att klicka på betyg eller knapparna.
 • Dra och släpp skicka: Lätt att skicka enorma personliga filer – t.ex. filmer, smartphone video och högupplösta bilder – direkt från uTorrent. Markera en fil på din dator, dra den till uTorrent ”Drop-filer att sända” rutan, och uTorrent kommer att skapa en webblänk. Skicka länk via e-post, sociala medier post eller liknande sätt att dela ditt innehåll.
 • Förenklad UI: Minimera delar av uTorrent gränssnitt med ett klick. Perfekt för alla som vill ha ett minimalt gränssnitt.
 • Bärbar Mode: Kör uTorrent klienten direkt från ett USB-minne och ta med den överallt.
 • Stabilitet, mm: Ett antal förbättringar under ytan som omfattar fokus på stabilitet samt förbättrad web seeding.
 • uChat app (beta): Chatta med andra användare över hela världen i realtid.

Några andra intressanta fakta som nämns av är att uTorrent finns tillgängligt på på 30 språk, och används vanligtvis av 100 miljoner aktiva användare varje månad samt laddas ned i genomsnitt mer än 400.000 gånger per dag.

Skärmdump:

Källa: URLFile

3 kommentarer än så länge.

 1. […] inlägg av: uTorrent 3.0 Kommentarer via RSS Kommentarer | Trackback | Taggar: bilder, Göteborg, Liseberg, live, stora […]

 2. E-mannen skriver:

  Fullständigt opensource så klart!

  (Håller mig till Vuze)

 3. Martin skriver:

  Och version tre är helt underbar! Precis som de anda varit! Utorrent s da shit!

Skriv en kommentar