1

Telia tar betalt för Skype till sommaren

2012-04-19 · Taggar: , , , , ,

TeliaSonera har tidigare flaggat för att eventuellt börja ta betalt för IP-telefoni som använder dess mobila nät. Och nu till sommaren kommer detta att bli realitet. Troligtvis kommer då detta enbart att gälla för nya abonnemang som tecknas.

I samband med bolagets kvartalsrapport så sa VD Lars Nyberg följande:

Detta kommer att lanseras i Spanien inom en månad och i Sverige för nya abonnemang under sommaren.

Vilka blir här näst att börja ta betalt för IP-telefoni, ComHem? Bredbandsbolaget? Post och Telestyrelsen (PTS) som är myndigheten som utövar tillsyn över Telia har berättat på sin blogg att de kommer att följa utvecklingen.

Andra som skrivit om detta: CS, Feber, Ajour.

En kommantar än så länge.

  1. Dick skriver:

    Vilken tur att det är min Internetleverantör som också står för min IP-telefoni. Det var då även deras ”vanliga” telefoni jag hade innan. De rekommenderade mig att byta till IP, då det skulle bli billigare för mig. Inte underligt att jag älskar Köpings Kabel-TV. Synd om er som inte bor i Köping. ;)

Skriv en kommentar