0

HBO Nordics ändrar sig

Som vi rapporterat tidigare om så har filmtjänsten HBO öppnat här i Sverige och fått svidande kritik på nätet och av användare för dess prenumerationstjänst som tvingar användare att binda sig i 12 månader.

Som tur var så har HBO Nordic lyssna och erbjuder nu dess kunder att avsluta tjänsten i förtid.

Se meddelandet i helhet som gick ut här:

Viktig information från HBO Nordic

Förra veckan började vi öppna upp dörrarna till hbonordic.com. Om du inte redan fått en värdekod, kommer du att få en inom kort som ger dig möjlighet att abonnera på tjänsten.

Vår service erbjuder dig en oöverträffad samling av nya och klassiska serier från HBO och andra distributörer. Vi kommer kontinuerligt att lägga till serier och filmer, och inom de närmaste månaderna har vi premiär på nya serier som Banshee, och nya säsonger av Girls (säsong 2), Enlightened (säsong 2) och Game of Thrones (säsong 3).

HBO finns nu tillgängligt på PC, Mac, Android smart phones och surfplattor, Samsung Smart-TV (serie 7, 8 ,9) såväl som iPhone, iPods och iPads. Vi kommer även att fortsätta lägga till fler appar och enheter.

Vissa av er har varit bekymrade över att ni inte kan prova tjänsten innan ni binder er till ett abonnemang. Vi har lyssnat. Därför kommer vi nu erbjuda er möjligheten att avsluta ert abonnemang före 31:a Januari 2013 utan kostnad eller ytterligare åtagande.

Det här erbjudandet är exklusivt för dem som registrerar sig för ett nyhetsbrev på hbonordic.com senast den 31:a December 2012.

än en gång, tack för ditt intresse för vår tjänst.

Vänligen,
HBO Nordic

 

Skriv en kommentar